Розробка імітаційної моделі організації дорожнього руху на перехресті пр. Дмитра Яворницького та вул. Гоголя - Чуйко, К. В.; Литвин, В. В. (НТУ ДП, 2022)
Недостатня ефективність організації дорожнього руху, яка призводить до більшості дорожньо-транспортних пригод є суттєвою проблемою для більшості середніх та великих міст України, в тому числі і для м. Дніпро. Перед тим як вносити зміни до дорожньої мережі в реальному житті, необхідно розробити імітаційну модель об’єкта за допомогою сучасних програмних продуктів і прийняти найбільш оптимальне рішення щодо поставленої задачі. Одним з способів прийняття управлінських рішень є застосування імітаційного моделювання.
Keywords: імітаційна модель; дорожній рух