Кваліфікаційна робота магістра : методичні рекомендації для здобувачів ступеня магістра освітньо-професійної програми «Системний аналіз» зі спеціальності 124 Системний аналіз - Желдак Т. А.; Хом’як Т. В.; Малієнко А. В. (НТУ "ДП", 2025)
Містять основні вимоги щодо методики написання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами ступеня магістра, критерії оцінювання роботи. У додатках наведено приклади оформлення титульного аркуша, завдання на виконання роботи, реферату, відомості матеріалів кваліфікаційної роботи, списку використаних джерел.
Keywords: здобувачі ступеня магістра; системний аналіз; кваліфікаційна робота