Оцінка ергономічного ризику при виконанні виробничих операцій - Левін, Р. В.; Семенов, Д. Є.; Чеберячко, С. І. (НТУ ДП, 2022)
Інновації задають тренди розвитку сучасного світу в руслі якого є мобільний додаток ErgoAPP, який дозволяє швидко змінювати навколишнє середовище, роблячи його більш безпечним і зручним для працівників. Крім того, він значно полегшує роботу фахівців з охорони праці, за рахунок вивільнення часу на заповнення довгих звітів з ергономічної оцінки робочих поз.
Keywords: оцінка професійних ризиків; ергономічний ризик; виконання виробничих операцій; мобільний додаток ErgoAPP