Металеві галереї та проблеми пов’язані з їх аварійним становищем - Бровко, Д. В.; Кузічкін, О. О. (Національний гірничий університет, 2011)
Металевими конструкціями завжди широко користувались у наземному шахтному будівництві. Металеві конструкції широко застосовуються в будівлях і спорудженнях підприємств важкої індустрії. Десятки мільйонів тонн металевих конструкцій експлуатуються в численних промислових підприємствах, обслуговуючи технологічні процеси виробництва в різних галузях промисловості.