Авторитет судді в демократичному суспільстві - Гуртова, Ю. В. (ДРІДУ НАДУ, 2020)
Авторитет судді – дуже складне й у той же час дуже цікаве питання. Якщо ми звернемося до філософського словника, то знайдемо таке визначення поняття «авторитет». Авторитет – це «значення або вплив, яке можуть мати люди, речі, не потребуючи постійного підтвердження цього значення…
Keywords: демократичне суспільство; суддя