ОЦІНКА ЧАСТОТ КОЛИВАНЬ БАЛКИ - Бабак, К.Є. (ДВНЗ "НГУ" ТОВ "САЛВЕЙ", 2013)
В даній роботі розглядаються особливості коливання балки, що вільно спирається. Для досліджень коливань була використана тонка балка, її коливання порівнюють з коливанням скрипкової струни. Користуючись методом поділу змінних знаходять періодичні рішення.
Keywords: балка; що вільно спирається; частота коливання; скрипкова струна