Кадрова складова у забезпеченні якості публічних послуг в об’єднаних територіальних громадах - Кондратенко, М. В. (ДРІДУ НАДУ, 2018)
У ст. 4 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» зазначено, що «якість та доступність публічних послуг, що надаються в об’єднаній територіальній громаді, не можуть бути нижчими, ніж до об’єднання». Отже, «якість і доступність» виступають в числі основних умов добровільного об’єднання територіальних громад (надалі – ОТГ) та одночасно є мірилом задоволеності жителів громади послугами від органів влади.
Keywords: кадрова складова; якість публічних послуг; об’єднання територіальних громад