Способи зменшення рівня інтоксикації працівників в робочих зонах біля автомагістралі - Біляєв, М. М.; Русакова, Т. І. (My University, 2018)
Розробка способу зменшення інтоксикації робітників виносної торгівлі в робочих зонах на відкритих майданчиках біля автомагістралей за допомогою пристрою з подвійним відбором забруднюючих речовин вихлопних газів автотранспорту. Оцінка ризику виникнення хронічних захворювань в залежності від рівня концентрації шкідливих речовин. Розробка методики чисельного розрахунку процесу відбору газів, що враховує кількість отворів відборів газу, їх розміри та взаємне розташування.
Ways of reducing the intoxication level of employees in work areas near the road
Keywords: автомагистраль; автомагістраль; інтоксикація; интоксикация; концентрація забруднення; відбір газу; отбор газу