Роль циркулярної економіки в управлінні відходами гірничодобувних підприємств - Чоботько, І. І. (НТУ ДП, 2023)
У роботі розглянуто застосування принципів циркулярної економіки до управління відходами гірничодобувних підприємств, розглянуто основні ідеї зменшення впливу на навколишнє середовище відходів гірничодобувних підприємств за рахунок використання циркулярної економіки, що сприятиме економічному розвитку гірничодобувних регіонів.

The article considers the application of circular economy principles to the management of waste from mining enterprises, explores the main ideas of reducing the impact of waste from mining enterprises on the environment through the use of the circular economy, which will contribute to the economic development of mining regions.
The circular economy role in mining waste management
Keywords: циркулярна економіка; відходи; гірничодобувні підприємства; навколишнє середовище; circular economy; waste; mining companies; environment