ОСНОВНІ НАПРЯМКИ ПРОФСПІЛКОВОЇ РЕФОРМИ КОНСЕРВАТИВНОГО КАБІНЕТУ Е. ХІТА (1970-1974 РР.) - ЄРЕМЄЄВА, І.А. (Гуманітарний журнал, 2011)
На основі документів британського уряду, тред-юніонів та консервативної партії визначені та проаналізовані напрямки реформи в промислових відносинах консервативного кабінету Е. Хіта, причиниїї поразки та ступінь впливу профспілок на державну політикуВеликобританії першої половини70-х рр. ХХ ст.

On the basis of British government documents, trade-unions and the Conservative Party defines and analyzes trends in industrial relations reform conservative cabinet E. Heath and the causes of failure and degree of influence of trade unions inUKgovernment policy first half of the 70-ty years ХХ-th century.
Keywords: державна політика, Великобританія, консервативна партія, Е. Хіт, тред-; state politics,GreatBritain,conservative party,E.Hith, trade-unions,trade-union reform