Статистичний зв'язок між вмістами берилію та сірки загальної у вугільному пласті с5 шахти «Павлоградська» (Україна) - Ішков, Валерій Валерійович; Пащенко, Павло Сергійович; Козар, Микола Антонович; Дрешпак, Олександр Станіславович; Чечель, Павло Олегович (My University, 2024)
Загальна актуальність дослідження вмісту Ве у вугільних пластах обумовлена його відношенням до переліку «токсичних» елементів у вугіллі, які згідно нормативним документам повинні обов'язково досліджуватись. Мета роботи: полягає у досліджені особливостей зв’язку концентрацій Ве та значень Sзаг. у вугільному пласті с5 поля шахти «Павлоградська».
Keywords: закони розподілу; полімодальность розподілу; концентрацій Ве у вугільному пласті; шахта «Павлоградська»