Аналіз і оптимізація діяльності підприємства ExtraTraff - Канівець М. Р. (My University, 2025)
Мета: підвищення ефективності діяльності ExtraTraff шляхом аналізу бізнес-процесів, розробки рекомендацій для зміцнення ринкових позицій компанії та масштабування на глобальний ринок. Практична цінність: чат-бот обробляє 70% запитів із точністю 85%, підвищує конверсію на 15%, прогнозні моделі з похибкою 10-15% оптимізують ресурси. Рекомендації щодо TikTok, Pinterest та нових форматів сприяють залученню аудиторії 18-35 років і масштабуванню.
ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА кваліфікаційної роботи ступеня бакалавра спеціальності 124 Системний аналіз
Keywords: оптимізація; системний аналіз; ДІДЖИТАЛ-МАРКЕТИНГ; ЧАТ-БОТ; ПРОГНОЗУВАННЯ; SWOTАНАЛІЗ