Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Основи фізики біологічних об’єктів» для здобувачів ступеня бакалавра спеціальності 132 Матеріалознавство - Панченко, С. П.; Маметьєв, А. О. (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Методичні матеріали призначено для самостійної роботи студентів спеціальності 132 «Матеріалознавство» під час підготовки до лекційних, практичних (семінарських) занять та підготовки до контрольних заходів із дисципліни «Основи фізики біологічних об’єктів». Надано список тем для самостійного опрацювання студентами. Розглянуто загальні положення, щодо організації та виконання студентами самостійної роботи. Надаються рекомендації, які необхідно враховувати при роботі з літературою, різноманітними джерелами інформації та при підготовці конспекту.
Keywords: біофізика; кінетика біологічних процесів; біологічна термодинаміка; аудиторна самостійна роботи; оформлення конспекту