Удосконалення зубного протезу на основі металокераміки - Ємець, Юлія Володимирівна; Маметьєв, Андрій Олександрович (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Зубні протези на основі металокераміки є популярним вибором в стоматології. Цей тип протезів складається з металевої основи, на яку наносять керамічне покриття.
Keywords: матеріалознавство; моделювання; 3D моделювання