Порівняльна стилістика англіської та української мови. Лекція 1. Стилістика синтаксису - Веденська, Тетяна Юріївна (My University, 2014)
Лекція 2
Додаток до лекції 2 з дисципліни "Порівняльна стилістика англійської та української мови"
Keywords: стилістика; синтаксис; стилістика ловосполучення; стилістика речення; стилістика тексту; узгодження; ремо-тематичний комплекс; теза; антитеза; еліпсис; реторичне питання; повтор