Територіальна громада як первинний суб’єкт місцевого самоврядування - Незять, В. І. (ДРІДУ НАДУ, 2020)
Аналіз організаційноправових форм місцевого самоврядування в Україні дає змогу зробити висновок, що на сучасному етапі розвитку державотворення та фінансовоекономічної кризи в нашій країні гостро виникла потреба ефективного вирішення питань місцевого значення. Це спонукає суспільство та державу звернути свою увагу на розбудову ефективно діючого місцевого самоврядування.
Keywords: місцеве самоврядування; територіальна громада