Інтеграція розділених систем Continuous Integration та Continuous Delivery на основі сервісу черги повідомлень - Миронов, Ю. А.; Ткаченко, С. М. (НТУ ДП, 2022)
Запровадження систем Continuous Integration (CI) та Continuous Delivery (CD) мало чи не найбільший вплив на підвищення ефективності розробки програмного забезпечення за останні десятиліття[1]. Автоматизуючи збірку та базове тестування програмного коду, процеси Continuous Integration дозволили розробникам швидко отримувати інформацію про те, як їхні зміни впливають на кінцевий продукт; а за рахунок процесів Continuous Delivery розгортання нового програмного коду стало займати лічені хвилини.
Keywords: програмне забезпечення; Continuous Integration; Continuous Delivery