Маркетингові стратегії просування готелю на внутрішньому ринку туристичних послуг - Нападайло Максим Сергійович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Мета роботи – обґрунтувати теоретико-методичні засади та розробити практичні рекомендації щодо формування ефективної маркетингової стратегії просування готелю на внутрішньому ринку туристичних послуг.
Marketing strategies for hotel promotion in the domestic tourist services market
Keywords: туристична індустрія; маркетингова стратегія; готельний бізнес; цифровий маркетинг; партнерські програми; культурно-подієві заходи