Обґрунтування параметрів комп’ютерної системи моніторингу електроенергії, що споживається коксохімічним заводом - Біла, Яна Андріївна (My University, 2020)
Визначити вузли мережі, на які найсильніше впливає інформаційне перевантаження мережі. Визначити умови, та параметри властивостей технічних пристроїв мережі за яких може виникнути втрата працездатності. Розробити рекомендації що до модернізації мережі для підвищенні її стійкості до перевантажень. Визначення найбільш «слабких» вузлів комп’ютерної мережі, які у випадку перевантаження приводять до втрати працездатності мережею і розробка рекомендацій для вирішення такої проблеми.
Keywords: МОНІТОРИНГ, ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЯ, МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ