Спортивна дипломатія як чинник міжнародних відносин - Кремінський Богдан (НТУ "ДП", 2025)
Сучасні проблеми, вимагають від міжнародних акторів використання сучасних, інструментів дипломатії. Спорт є частиною публічної дипломатії, яка здатна сприяти налагодженню дипломатичних відносин між державами. Спортивна дипломатія – це напрям міжнародних відносин, де ключову роль відіграють не офіційні представники держав, а професійні спортсмени.
Keywords: спортивна дипломатія; міжнародні відносини; спорт