Удосконалення інструментарію стратегічного планування повоєнного розвитку територіальних громад (на прикладі Ірпінської міської територіальної громади) - Нестеренко Катерина Вадимівна (My University, 2024)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Нестеренко Катерини Вадимівни академічної групи 281-20-1 ФМ спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування. Метою роботи є розробка й обґрунтування рекомендацій по удосконаленню інструментарію стратегічного планування повоєнного розвитку територіальних громад
Keywords: стратегія розвитку; територіальна громада; повоєнний розвиток; відбудова; стратегічне планування