До питання про прогнозування споживання електроенергії великими промисловими центрами - Котляренко, Д. В. (Економічний вісник, 2008)
Стаття присвячена питанням оцінки структури енергоспоживання регіонів та міст в контексті розробки управлінських заходів з оптимізації витрат енергії. The article devoted to problem of estimation the structure of energy consumption of cities and regions to make managerial decisions on consumption optimization.
Keywords: прогнозування споживання електроенергії; промислові центри