Розрахунок основних параметрів та режимів роботи обладнання з гвинтовим робочим органом - Міщук, Д. О.; Балака, М. М.; Бойченко, А. В. (Видавництво НТУ "Дніпровська політехніка", 2020)
В роботі наведено розрахунок основних параметрів спроектованого навісного обладнання для розробки міцних і мерзлих ґрунтів. Визначено оптимальні співвідношення геометричних параметрів гвинтового робочого органу в залежності від його технологічного призначення та режимів роботи.

The calculation of the basic parameters for the designed equipment for the development of solid and frozen soils are present in paper. The optimal ratios of the geometric parameters for the screw working body are determined, depending on its technological purpose and modes of operation.
Calculation of the main parameters and operating modes for equipment with a screw working body
Keywords: гвинтовий робочий орган; параметр; розробка ґрунту; screw working body; parameter; soil development