Шляхи розвитку фінансування банками інноваційної діяльності - Козар, Дар'я Сергіївна (My University, 2010)
У статті розглянуто шляхи фінансування банками інноваційної діяльності підприємств та держави в цілому. Доведено, що сьогодні банк є найголовнішим учасником інноваційного процесу у державі. Запропоновано заходи з підвищення розвитку інноваційної складової малих та середніх підприємств.
Шляхи розвитку фінансування банками інноваційної діяльності
Проблеми і перспективи інноваційного розвитку економіки України: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції. - Д.: Національний гірничий університет, 2010. - Т.2. - стр.52-53
Keywords: інвестування, банк, фінансування, фінансові ресурси