Професійний розвиток персоналу органів державної влади - Рачинський, А. П. (ДРІДУ НАДУ, 2018)
Дослідженню процесів професійного розвитку персоналу в умовах глобалізаційних та інтеграційних процесів приділяється значна увага як зарубіжних, так і вітчизняних науковців. Так, варто погодитися із думкою Н.Ничкало, що розвиток глобалізаційних та інтеграційних процесів породжує нові виклики в освітній сфері. Сучасні системи професійної освіти потребують розроблення нових моделей розвитку освіти, нетрадиційних підходів до їх впровадження на основі інформаційних і телекомунікаційних технологій. Актуальним є питання про взаємозв’язок освітніх систем, що розвиваються на різних континентах, їх багатовимірність та порівнянність, а також забезпечення взаємного визнання їх продукту.
Keywords: професійний розвиток персоналу; персонал органів державної влади; інтеграційні процеси