Обгрунтування раціональних параметрів відновлення колеса велосипедного крану із вибором матеріалу наплавлення - Єрух Руслан Владиславович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2025)
Об’єкт розроблення – процес силової взаємодії вихідних ланок ходової частини велосипедного крану та рейкової колії. Мета роботи – відновлення кранових коліс за рахунок впровадження технологій наплавлення. Результати та їх новизна – проведено аналіз умов експлуатації та визначено особливості взаємодії колеса велосипедного крану та рейкової колії. У вступі описано призначення велосипедного крану, його конструкцію та принцип роботи. Проведений аналіз можливих способів відновлювального наплавлення кранових коліс. Обґрунтовано перелік завдань для досягнення мети дипломного проекту.
Keywords: ВЕЛОСИПЕДНИЙ КРАН; НАПРУЖЕНО-ДЕФОРМОВАНИЙ СТАН; РЕЖИМИ НАВАНТАЖЕННЯ; ТЕХНОЛОГІЯ НАПЛАВЛЕННЯ; МЕТОДИ КОНТРОЛЮ.