Програмне забезпечення емулятора системи діагностування теплового стану кристалізатора машини безперервного лиття заготовок - Мещерякова, В. Л.; Козаченко, А. А.; Дмитров, В. В. (Нац. техн. ун-т “Дніпровська політехніка”, 2018)
Одним з найважливіших технологічних параметрів, що визначають процес отримання металопродукції та умови експлуатації обладнання є тепловий стан металу в рамках елементів систем виробництва безперервнолитої заготовки та її теплової обробки. При розробці нових технологічних рішень або при вдосконаленні технології для існуючого набору обладнання пошук раціональних параметрів взаємодії агрегатів та умов їх експлуатації необхідно проводити в рамках комплексного дослідження.