Оптимізація режимів різання при фрезеруванні площини - Щербина, Є. Ю. (Видавництво НТУ "ДП", 2024)
Оптимізація процесів режимів різання є ключовим аспектом в ромисловому виробництві, де точність, швидкість та ефективність грають важливу роль у досягненні якісних результатів. Режим різання визначається параметрами, такими як швидкість різання, глибина різання та подача інструменту, які впливають на забезпечення оптимальних умов для обробки матеріалу.
Keywords: фрезерування площини; оптимізація режимів різання