Розробка системи виявлення вторгнення в реальному часі для забезпечення безпеки комп'ютерних мереж - Мохнін, Микита Ігорович (Національний гірничий університет, 2017)
Ця стаття дає ознайомитися з вразливістю мереж та методом завдяки якому можна цьому запобігти
Keywords: Мобільний агент; Комп'ютерні мережі; Модель виявлення вторгнення