Фінансові інструменти адміністративно-правового механізму забезпечення охорони атмосферного повітря та безпеки повітряного простору - Гордієнко А. В. (НТУ «ДП», 2024)
До базових елементів фінансових інструментів адміністративно-правового механізму забезпечення охорони атмосферного повітря та безпеки повітряного простору також віднесено: екологічний податок, плату за спеціальне використання природних ресурсів, штрафні санкції за порушення законодавства у сфері охорони повітря та безпеки повітряного простору.
Keywords: забезпечення охорони атмосферного повітря; безпека повітряного простору