Дослідження САР процесу магнітної сепарації - Галич, А. О.; Трипутень, М. М. (My University, 2023)
Особливістю керування з передбаченням є наявність моделі об’єкту керування, постійна часу та час чистого запізнення якої співпадає з відповідними параметрами реального об’єкта керування. Такій підхід дозволяє спрогнозувати зміни вихідної величини об’єкта керування до появи їх на виході реального об’єкту. Предиктивний ПІ-регулятор розрахований і налагоджений за методикою Циглера-Нікольса.
Keywords: магнітний сепаратор; система автоматичного регулювання