Особливості організації та загрози для інформації в каналах зв’язку системи диспетчерської централізації «КАСКАД» - Кручінін, О. В.; Гаржа, М. С. (НТУ ДП, 2022)
Обґрунтована важливість безпеки інформації в автоматизованих системах керування технологічними процесами (АСК ТП), як у рамках світового досвіду так і українського. Визначені загальні вимоги до системи кібербезпеки, розглянута АСК ТП залізної дороги, та визначені її вразливості.
Keywords: АСК ТП; система диспетчерської централізації; шифрування; вразливість; загроза; кібербезпека; web-сервер