Напружено-деформований стан гумотросового тягово-транспортувального органа з тросами відмінної жорсткості - Черниш, П. В.; Колосов, Д. Л. (НТУ ДП, 2023)
Розробка методу визначення умов міцності тягово- транспортувального органа з тросами відмінної жорсткості є актуальною науково- технічною задачею. Її розв’язання дозволить визначати реальну міцність тягово- транспортувального органа з локальною зміною його конструкції, забезпечувати безаварійність та безпеку експлуатації підйомно-транспортної установки, збільшити життєвий цикл тягово-транспортувального органа.
Keywords: підйомно-транспортна установка; тягово-транспортувальний орган; троси відмінної жорсткості