Обгрунтування структури та параметрів кіберфізичної системи ділянки дистиляції-ректифікації лінії з виготовлення спирту - Шевченко Владислав Іванович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента / Шевченка Владислава Івановича академічної групи 123м-24-1 спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Мета роботи – провести аналіз кіберфізичної системи дистиляції-ректифікації з виготовлення спирту на виробничій лінії.
Keywords: кіберфізична система; дистиляція-ректифікація. граф; сусло; hmi