Рекомендації до удосконалення системи управління та поводження з промисловими відходами - Авраменко, С. Х.; Ненашева, Л. В.; Швець, Л. В. (My University, 2014)
Обґрунтовано актуальність вирішення проблеми промислових відходів, виконано теоретичний аналіз означеного питання на прикладі м. Дніпродзержинська, розроблені загальні рекомендації щодо впровадження технології утилізації великотоннажних відходів.

Обоснована актуальность решения проблемы промышленных отходов, выполнен теоретический анализ данного вопроса на примере г. Днепродзержинска, разработаны общие рекомендации по внедрению технологии утилизации крупнотоннажных отходов.

Actuality of solving the problem of industrial waste materials has been grounded, theoretical analysis of the given problem on the example of Dneprodzerzhinsk, has been made, general recommendations on introduction of utilization technology of large – tonnage waste materials.
Keywords: накопичення відходів; накопление отходов; управление отходами