Постмайнінг гірничодобувних підприємств Західного Донбасу - Постол, Наталія Олегівна; Малашкевич, Дмитро Сергійович (My University, 2023)
Постмайнінг гірничодобувних підприємств Західного Донбасу - це процес рекультивації територій та створення нових можливостей для розвитку економіки та соціальної інфраструктури на залишках гірничодобувної промисловості.
Keywords: Західний Донбас; постмайнінг; гірничодобувне підприємство Західного Донбасу