Рульове керування причіпної ланки експериментального модульного автопоїзду - Сумцов М. С. (НТУ «ДП», 2024)
Економічний розвиток країни пов‘язаний із здійсненням вантажних перевезень. Автомобільний транспорт е важливою складовою транспортної системи України. Транзитні перевезення - важливе джерело поповнення валютних надходжень держави. У перспективі розвитку транспорту - створення так званих транспортних коридорів. Достатньо високі показники автомобільних вантажоперевезень з країнами ЕС, при цьому структура вантажів, що перевозяться автомобільним транспортом, дуже різноманітна.
Keywords: модульний автопоїзд; причіпна ланка; рульове керування