Родіонов, ВіталійВіталійРодіонов2024-07-092024-07-092024-07http://ir.nmu.org.ua/handle/123456789/167293Робота включає в себе два розділи. В інформаційно–аналітичному розділі проведено аналітичний огляд літератури, описано об’єкт дослідження, проблематику, обґрунтовано обрані методи вирішення поставленої задачі.Мета робота – підвищення ефективності роботи підприємства в сфері громадського харчування за рахунок розробки практичних рекомендацій щодо прийняття управлінських рішень.Методи дослідження: методи синтезу, логічного узагальнення, критичного аналізу та порівняння, системного підходу, метод аналізу ієрархій, методи та критерії прийняття рішень в умовах невизначеності.Практична цінність роботи полягає у розробці рекомендацій для підвищення ефективності роботи підприємств в сфері громадського харчування в умовах ризику та невизначеності.ukСистемний аналізпідприємствоСистемний аналіз підприємства в сфері громадського харчування в умовах ризику та невизначеностіLearning Object