Наративна організація прози про війну (на матеріалі текстів Марії Міняйло «24.02» та Надії Сухорукової «Маріуполь. Надія») - Ерен Валерія Федорівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студентки Ерен Валерії Федорівни академічної групи 035м-24з-1 ІГСН спеціальності 035 Філологія спеціалізації 035.01 Українська мова та література. Метою роботи є з’ясування специфіки воєнної прози через призму наратологічного аспекту в повісті М. Міняйло «24.02» та щоденнику Н. Сухорукової «Маріуполь. Надія».
Keywords: наратив; наратор; воєнна література; Надія Сухорукова; Марія Міняйло