Імпакт-бізнес як ідеологія інноваційного розвитку закладів сфери HORECA - Горпинич, А. О. (My University, 2023)
Ресторанне господарство є особливою складовою сфери гостинності (сфера HORECA), що забезпечує задоволення життєвих потреб населення у послугах з організації харчування, відпочинку та дозвілля; надає значну кількість робочих місць, допомагаючи вирішувати соціальні проблеми. Заклади ресторанного типу користуються популярністю серед широких верств пересічних громадян, що вимагає постійного вдосконалення діяльності малих підприємств сфери HORECA.
Keywords: імпакт-бізнес; ресторанний бізнес; сфера HORECA