Механізм реалізації промислового потенціалу розвитку міста на основі індустріальних кластерів - Васильонок, А. Ю. (Економічний вісник НГУ, 2007)
У статті розглядається використання кластерного механізму в промисловому комплексі регіону. Показана можливість застосування індустріальних кластерів в крупному місті на прикладі реальних підприємств.In article the cluster mechanism is used in consideration of industrial complex of a region. The opportunity of industrial clusters application in large city on an example of the real enterprises is shown.
Keywords: промисловий потенціал; розвиток міста на основі індустріальних кластерів