Судово-психологічна експертиза у справах проти статевої недоторканності і фактам сексуального насильства - Авєтіс’янц, Ольга Сергіївна (НГУ, 2013)
До злочинів проти особистості відносяться злочини проти статевої недоторканності і статевої свободи особистості. Статеві злочини являють собою умисні дії проти охоронюваних кримінальним законом статевої недоторканності і статевої свободи, а також морального і фізичного розвитку неповнолітніх та заподіюють шкоду конкретним особистостям.
Keywords: судово-психологічна експертиза; судебно-психологическая экспертиза; кримінальне законодавство України; уголовное законодательство Украины; сексуальне насильство; сексуальное насилие; недоторканність; неприкосновенность