Формування нових видів обмежень у використанні земель в умовах післявоєнного сталого розвитку територій - Трегуб, Ю. Є. (НТУ ДП, 2022)
Військові умови, в яких зараз перебуває Україна, потребують важливих управлінських рішень в усіх сферах діяльності. Не виключенням є землеустрій та ведення державного земельного кадастру. Із введенням воєнного стану в Україні усі сервіси державного земельного кадастру були відключені, а доступ до них обмежено для забезпечення захисту інформації, громадян та критичної інфраструктури.
Keywords: земля; розвиток територій; територія; військові умови