Підходи до визначення поняття управління прибутком підприємства - Котляр, Д. С. (НТУ ДП, 2023)
У сучасних кризових умовах господарювання, що склалися в Україні на даному етапі, прибуток є індикатором успішного реагування менеджменту підприємств на динамічні зміни зовнішнього середовища. Однією з ключових ланок управління підприємством є система управління його прибутком, тому необхідно проаналізувати підходи вітчизняних вчених до визначення цього поняття.
Keywords: прибуток підприємства; підприємство; управління прибутком