Співпраця України з міжнародними фінансовими організаціями: виклики і можливості - Реутова В. І. (My University, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи: обґрунтування теоретичних засад та практичних механізмів співпраці України з міжнародними фінансовими організаціями, оцінювання їх ролі у забезпеченні макроекономічної стабільності та післявоєнного відновлення національної економіки. Purpose of the qualification thesis is to substantiate the theoretical foundations and practical mechanisms of Ukraine's cooperation with international financial organizations, assess their role in ensuring macroeconomic stability and post-war recovery of the national economy.
Keywords: міжнародні фінансові організації; міжнародний валютний фонд; світовий банк; європейський банк реконструкцій та розвитку; фінансова допомога; кредитні програми; післявоєнне відновлення економіки; економічний розвиток; інвестиційни проєкти; фінансові ресурси.; international financial organizations; international monetary fund; world bank; european bank for reconstruction and development; financial assistance; credit programs; post-war economic reconstruction; economic development; investment projects; financial resources.