Удосконалення системи збуту продукції підприємницької структури - Слєпаков Р. О. (НТУ «ДП», 2024)
У сучасних умовах жорсткої конкуренції та постійних змін на ринках збуту, удосконалення системи збуту продукції є критично важливим для забезпечення ефективності діяльності підприємницьких структур. Це завдання стає особливо актуальним для малих та середніх підприємств, де правильна організація збуту може значно вплинути на фінансові результати та стабільність бізнесу.
Keywords: система збуту продукції; продукція підприємницької структури