Обгрунтування управлінських рішень з формування набору елементів маркетинг-миксу для підприємства відповідно концепції «8Р» - Луцюк, Артем Ігорович; Варяниченко, Олена Володимирівна (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Повномасштабна війна росії проти України докорінно змінила наше життя від побуту до економіки, але українські товаровиробники продовжують реалізовувати умови для активного використання комплексної системи маркетингу та прийомів маркетингу в їх повсякденній діяльності
Keywords: маркетинг-микс; концепції «8Р»; управлінське рішення