Щодо правового режиму екологічного підприємництва у контексті договору про асоціацію України з ЄС - Бобкова, Антоніна Григорівна (My University, 2014)
Серед останніх юридично значимих документів в нашій країні, на який має бути тим чи іншим чином зорієнтовано розвиток законодавства України, є Угода про асоціацію з ЄС, підписання якої завершується найближчим часом.
Keywords: Украина и Европейский союз; Україна та Європейський союз; правовий режим; правовой режим; экологическое предприятие; екологічне підприємство