Відображення гендерного стереотипу "жінка" у мові творів Степана Руданського - Онищенко, Г. А.; Онищенко, М. Ю.; Ганжа, С. А. (My University, 2016)
У статті аналізуються способи відображення гендерного стереотипу "жінка" та виявляється лексико-семантичнаспецифіка гендерно маркованої лексики як засобу вербалізації концепту "жінка" в мові творів Степана Руданського
Keywords: поезія Сткпана Руданського; гендерний стереотип; гендерно маркована лексика; концепт