Вивчення особливостей парникового ефекту та його динаміки в екосистемах ґрунтів - Стрельцова, О. І.; Лисицька, С. М. (НТУ «Дніпровська політехніка", 2019)
Парниковий ефект –це явище, яке пов’язане з неконтрольованим підвищенням в атмосфері кількості парникових газів, що сприяє перебудовним процесам в кліматичній системі Землі.
Keywords: парниковий ефект; парниковый эффект; екосистема ґрунту; экосистема почвы; кліматична система; климатическая система